Amore Mio Excellent: Phalaenopsis Multiflora

De Phalaenopsis Multiflora is een prachtig natuurproduct. Daar willen wij dan ook álles uithalen, met respect voor het milieu en een zo laag mogelijke footprint. Al onze medewerkers dragen een steentje bij om van onze Phalaenopsis Multiflora een Amore Mio Excellent te maken; een orchidee van hoge kwaliteit met veel vertakkingen, minimaal 40 bloemen en knoppen, prachtige kleuren en prints en een lange levensduur. 

Deze tropische plant voelt zich het beste bij een temperatuur tussen de 15 en 25°C. Tocht of een plekje bij de verwarming? Liever niet!

Al die mooie kleuren en prints… bijna om op te eten! Maar de Phalaenopsis is niet geschikt voor consumptie. Geniet er vooral van met uw ogen.

De Phalaenopsis is gek op licht, een plekje bij het raam is dan ook ideaal. Maar let op! Vermijd direct zonlicht, dat is namelijk té veel van het goede.

U kunt de Phalaenopsis eens per maand orchideeënvoeding geven. Dit is overigens niet noodzakelijk, onze orchideeën zijn sterk en resistent en hebben daarom weinig voeding nodig.

Eens per twee weken  dompelt u de pot ongeveer 10 minuten onder water. Goed laten uitlekken en klaar! Een klein kopje water geven voldoet ook, maar een dompelbad heeft de voorkeur. 

Wilt u de orchidee opnieuw in bloei brengen? Knip de takken volgens onderstaande instructie en breng de plant opnieuw ‘tot leven’. Zo bent ook ú lekker duurzaam bezig!Eerste kas zonder gas

Kweken met een zo laag mogelijke footprint (impact op het milieu), dat was én is ons uitgangspunt. Niet voor niets hebben wij in 2006 de eerste kas zonder gas gerealiseerd. Zo gebruiken wij 40% minder energie voor het kweekproces en maken we uitsluitend gebruik van een warmtepomp, aquifers en groene energie. Bij ons komt er geen gas aan te pas!

Lees Meer

Amore Mio Excellent: De mooiste pareltjes van Excellente kwaliteit

Met meer dan 80 variëteiten Phalaenopsis Multiflora, hebben wij een breed assortiment bestaande uit verschillende kleuren, kleurcombinaties en prints. Zo past onze Amore Mio Excellent echt in ieder interieur! Een kleurrijk cadeau voor uzelf óf voor een ander. Welke vindt u het mooist?