Nieuws

Trade Fair 2019

Van der Hoorn Orchideeën staat van 6 t/m 8 november op de Trade Fair in Aalsmeer. Wij presenteren hier ons mooie assortiment Amore Mio' en 'Amore Mio Excellent' Orchidieeën. Ons uitgangspunt is om deze planten met een zo laag mogelijke footprint te kweken. Hoe we dat doen? Dat vertellen wij graag aan onze bezoekers. Ons stand nummer is 49-14. 

3-d Presentatie in het Inspiration House bij Waterdrinker

Het Inspiration House bij Waterdrinker is van week 32 t/m week 36 ingericht met de orchideeën die duurzaam gekweekt zijn bij Van der Hoorn Orchideeën. Onder het label 'Amore Mio' worden deze rijkbloeiende phalaenopsis verkocht.

Het label 'Amore Mio' staat voor de liefde en passie waarmee de planten worden opgekweekt. Amore Mio Orchideeën zijn in een breed kleurenpallet verkrijgbaar.

Met de 'voeten' in het Inspiration House laat Van der Hoorn Orchideeën zien dat het voortdurend bezig is om de 'footprint' van haar producten steeds verder te verlagen. Een footprint is een manier om te zien wat de impact van iets is op het milieu. Bij het hele proces van kweken wordt bij Van der Hoorn Orchideeën rekening gehouden met het milieu.Social Media