Kunstwerk uit het Groene Hart


Een aanwinst voor ieder interieur; de Phalaenopsis Multiflora. Deze orchidee, voorzien van een weelde aan prachtige bloemetjes, is een waar kunstwerk uit de natuur. Bij Van der Hoorn Orchideeën in het Groene Hart, kweken we maar liefst 80 verschillende soorten Phalaenopsis Multiflora! Deze exotische plant kent namelijk ontzettend veel verschillende vormen, kleuren en prints. Sprookjesachtig wit, bont gespikkeld of dromerig roze… welke variëteit vindt u het mooist?

De duurzaamste orchidee

Een blije plant, voor een blije klant 


De Phalaenopsis Multiflora is een perfect geschenk. Voor uzelf én voor een ander! Niet alleen door de ruime keuze aan kleuren en prints, maar ook doordat de plant eenvoudig te verzorgen is en minimaal drie maanden lang prachtig bloeit. Bekijk onze verzorgingstips om zo lang mogelijk van uw orchidee te genieten!

Een extra goed gevoel krijgt u door de duurzame wijze waarop wij onze orchideeën kweken. Tijdens het gehele kweekproces staat het milieu centraal. Zo hebben wij de eerste kas zonder gas gerealiseerd. Hiermee verbruiken we tot wel 40% minder energie en maken we uitsluitend gebruik van een warmtepomp en aquifers om onze kas mee te verwarmen en te koelen. De elektriciteit die wij in onze kwekerij gebruiken, is overigens volledig groen

Dankzij onze geoptimaliseerde potten met substraat, gebruiken wij de helft minder aan meststoffen en water. We kweken daarnaast zeer resistente, langbloeiende orchideeën; weerbare planten met een lange levensduur, waarbij we het gebruik van middelen zoveel mogelijk beperken.

Met actieve afvalscheiding en transparantie over het verbruik van middelen is het cirkeltje rond en halen wij de hoogst mogelijke score op het MPS A+ certificaat. Iets waar we trots op zijn! Omdat onze orchideeën daarmee een hele lage footprint (impact op het milieu) hebben én omdat wij daarmee ons doel behalen


Amore Mio en Amore Mio Excellent;

Met liefde gekweekt


Alle variëteiten Phalaenopsis Multiflora die wij kweken worden geselecteerd op een hoogte van 40-45 cm, hebben 2 tot 3 takken met veel vertakkingen en zijn rijkbloeiend met minimaal 20 (Amore Mio) of zelfs minimaal 40 (Amore Mio Excellent) bloemen en knoppen. Lees meer over onze exclusieve kwaliteitslabels! 
Wij kweken vanuit liefde en met passie. Voor de Phalaenopsis zelf, voor het milieu en voor de mensen die er uiteindelijk van kunnen genieten. Een blije kweker, een blije plant, een blije klant!

Amore Mio en Amore Mio Excellent: Orchideeën die je blij maken!?

Neem contact op voor meer informatie