Amore Mio; Met liefde gekweekt

De Phalaenopsis Multiflora is een prachtig natuurproduct. Daar willen wij dan ook álles uithalen, met respect voor het milieu en een zo laag mogelijke footprint. Onze moderne kwekerij maakt deze duurzame manier van kweken mogelijk, maar het is ons gemotiveerde team dat het echte verschil maakt. Alle medewerkers dragen een steentje bij om van onze Phalaenopsis Multiflora een Amore Mio te maken; een orchidee van hoge kwaliteit met veel vertakkingen, minimaal 20 bloemen en knoppen, prachtige kleuren en prints en een lange levensduur. 

Dankzij de inzet van ons hechte team kunnen we daadwerkelijk zeggen dat onze Phalaenopsis Multiflora’s worden gekweekt vanuit liefde en met passie. Niet voor niets is de naam van ons kwaliteitslabel Amore Mio, Italiaans voor Mijn Liefde


Amore Mio Excellent; de absolute top

Onze passie voor de Phalaenopsis heeft erin geresulteerd dat onze orchideeën soms nóg meer geven dan we in eerste instantie van ze verwachtten. De planten die ons verrast hebben met minstens 40 bloemen en knoppen verdienen wat ons betreft dan ook een eigen label. Amore Mio Excellent is in het leven geroepen om de absolute top van de Phalaenopsis Multiflora te onderscheiden van de overige Amore Mio’s. De mooiste pareltjes van excellente kwaliteit… dát is Amore Mio Ecxellent!

DEELT U ONZE LIEFDE VOOR ORCHIDEEËN?

NEEM GERUST CONTACT OP!